Автор: д-р Норберт Херинг, Д-р Норберт Херинг пише за водещия германски

...
Автор: д-р Норберт Херинг, Д-р Норберт Херинг пише за водещия германски
Коментари Харесай

Ваксини за 100 дни – една слабо позната част от предстоящата здравна диктатура на СЗО

Автор: доктор Норберт Херинг, 
Д-р Норберт Херинг написа за водещия немски бизнес ежедневник „ Ханделсблат “ и води блога Geld und mehr (Пари и още). Основател и ръководител е на Съвета в сянка на Европейската централна банка. Съосновател и съдиректор е на Световната икономическа асоциация, която има над 12 хиляди членове. Херинг е един от най-изявените бранители на запазването на парите брой. Неговата книга „ Финалната игра на капитализма “ излезе през 2022 г. от издателство „ Изток-Запад “ в превод на Мартин Петрушев.

Следвайте " Гласове " в
Със мощна финансова и организационна поддръжка от федералното ни държавно управление (на Германия – бел.пр.), фондации на милиардери, Световния стопански конгрес, СЗО и здравните контролни органи работят по проект за създаване и одобрение на нови ваксини въз основата на мРНК във допустимо най-кратки периоди – като че ли злополуката с едвам ефикасните до неефективни и рискови ваксини за против коронавирус въобще не се е състояла.
Въпреки неуспеха на акцията за пробни ваксини с мРНК, необятната колаборация на тези, които провокираха злополуката с коронавирус имунизацията, в този момент работи за въвеждане на нормата за създаване, одобрение и инжектиране на нови пробни ваксини в още по-кратки периоди. Механизмът би трябвало да се задейства във всеки случай, когато СЗО, с плануваните си бъдещи пълномощия, разгласи изключителна обстановка в региона на опазването на здравето на районно или интернационално ниво. Ако да вземем за пример в отпадните води, които в бъдеще ще бъдат непрекъснато изследвани за нови вируси, се открие нещо, то съответната ваксина срещу него следва да бъде налична единствено след 100 дни.

Това е по-малко от една трета от времето, което беше належащо за стартирането на пазара на първата мРНК ваксина против коронавирус, и единствено към една двайсет и пета от времето, което преди този момент се изискваше за одобрение на нова ваксина.
Блогърът Бастиан Барукер разгласява точно проучена и направена публикация, в която разказва кои са преобладаващо неизбираните и неконтролирани по либерален път мотори на тези проекти и по какъв начин те са подкрепяни в своите дейности, още веднъж без либерален надзор, от немското федерално и други държавни управления.
Кампанията за имунизиране против коронавирус, която обхвана 70% от международното население, се ръководеше на първо място от Covax – едно обединяването на Световната здравна организация, алианса за имунизиране GAVI и CEPI, което е коалиция за нововъведения в предварителната защита на епидемиите.
CEPI – обединението за нововъведения в предварителната защита на епидемиите
CEPI е учредена през 2017 година от държавните управления на Норвегия и Индия, фондация „ Бил и Мелинда Гейтс “ и Световния стопански конгрес. 35 страни, Комисията на Европейски Съюз и фондацията на милиардера от „ Майкрософт “ Бил Гейтс и някогашната му брачна половинка Мелинда го поддържат финансово. Целта е да се форсира създаването на ваксини против нововъзникващи инфекциозни болести и да се обезпечи допустимо най-широко разпространяване. Според финансовия отчет на CEPI Германия е техният максимален финансов покровител.
CEPI има „ Съвместна координационна група “ за съдействие с публични институции, които са заинтригувани да подсигуряват сполучливото създаване и потребление на ваксини. СЗО, Европейската организация по медикаментите (ЕМА) и Американската организация по храните и медикаментите (FDA) са членове на тази група.
Ръководител на CEPI е Ричард Хатчет, някогашен президентски консултант и някогашен заместител на Антъни Фаучи като шеф на отдела за радиационни проучвания и подготвеност за изключителни обстановки, който през последните три години е основен консултант на държавното управление на Съединени американски щати по въпросите с корона пандемията и също по този начин е корав последовател на всеобщата имунизация, локдауните и наложителното носене на маски.
През октомври 2022 година Европейската организация за подготвеност и реагиране при изключителни обстановки в опазването на здравето (HERA) се съгласи да си сътрудничи с CEPI в региона на „ създаването на медицински ограничения за противопоставяне “.
Така че немското държавно управление финансира, а Комисията на Европейски Съюз си сътрудничи с организация, учредена от огромното корпоративно лоби Световен стопански конгрес и от един свръхбогат човек, който обича да играе ролята на международен избавител и международен регент. Тази организация не предстои на никакъв либерален надзор, а нейната цел е да помогне за още по-бързото въвеждане на същия режим на имунизация по време на идната вирусна зараза, както това стана по време на короната.
Ключов състезател е СЗО, чийто общоприет шеф скоро ще получи съвсем диктаторски пълномощия да афишира изключителни обстановки в региона на опазването на здравето на районно и международно ниво, в случай че Съединени американски щати и Европейски Съюз съумеят да осъществят визиите си за промяната на Международните здравни разпореждания.
100-дневната задача
През март 2022 година CEPI и държавното управление на Обединеното кралство организираха среща на високо ниво за подготвеност във връзка с идната пандемия, като оповестиха „ Мисия 100 дни “. Обявената цел е „ да се обезпечат безвредни, ефикасни и налични в международен мащаб ваксини против идната пандемия единствено в границите на 100 дни “. За тази цел, наред с други неща, следва да се премисли методът, по който „ се дефинират сигурността и успеваемостта на незабавните контрамерки “.
Новите платформени технологии (мРНК и вектор), употребявани в новите генетични лечения против короната, ще послужат като основа за това.
Част от тактиката е световна система за наблюдаване, която ще даде опция за диагностициране на болести, породени от нови патогени, и за тяхното секвениране. Новият център на СЗО на института „ Робърт Кох “ в Берлин, управителен от Йохана Ханефелд, играе значима роля в тази област. Новото средище на СЗО ще сплоти разнообразни държавни, университетски и частни институции.
Обобщението на Бастиан Барукер:
„ За да се съблюдава значимият медицински принцип, че лекуването би трябвало на първо място да не вреди, „ primum non nocere ”, вместо да се форсира създаването на ваксини, би било по-добре да се влага в стабилен разбор на акцията за имунизиране около короната, с цел да се подсигурява, че новите артикули носят повече изгода, в сравнение с щета. Без сходна сигурност 100-дневната задача на CEPI, публично предопределена за попречване на закани за здравето, сама по себе си е опасност за здравето в международен мащаб. Освен това наподобява извънредно тревожно, че основните настоящи лица в плануваната пандемична политика са непознати за множеството жители и че понастоящем не съществува либерален надзор върху тяхната активност. “
 
Източник: 
Превод за " Гласове "  Мартин Петрушев
 
 
29 Яну 2023466025 Яну 202392722 Яну 202367419 Яну 2023347019 Яну 2023242301 Яну 20235577Коментарирукола Z01 Фев 2023 9:16ч.
Абе мъчат си се хорицата, хвърлиха такива невероятни средства, а удариха на подобен камик, че ви е бедна фантазията, щом прибегнаха и до Холивуд за имунизация, значи са в тотална безизходица
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР